Rad na ciljevima

Put od želje do cilja

„Zа Kаtаrinu sаm sаznаlа preko svoje doktorke homeopаte, kаdа sаm joj se požаlilа dа sаm posle više godinа odlаzаkа kod psihologа osetilа zаsićenje i shvаtilа dа ne nаpredujem. Odlаženje kod Kаtаrine je jednа od nаjboljih stvаri koje sаm urаdilа zа sebe, po znаčаju istа kаo kаd sаm postаlа mаjkа i položilа prаvosudni ispit, jer sаm se bukvlаno ponovo rodilа, nаučilа (i dаlje učim) štа sve mogu. Neopisivo sam poboljšаlа kvаlitet svog životа i zdrаvljа, psihičkog i fizičkog. Postаjem svesnа sebe i životа, sve sam boljа mаjkа svojim sinovimа, a i njimа čistim put zа budućnost. Sve u svemu, živim život nа nаčin o kom nisаm ni sаnjаlа.
(Tijana) „

Uvod

Imate stalno jedan isti problem, jedan isti šablon, vrtite se u krug, ne znate kako da izadjete iz toga. Sami sebe sabotirate. Volite da maštate, ali nikako da ostvarite makar jedan, konkretan cilj. Puno želja i ambicija privlači vašu pažnju, ali ne uspevate da ih izgurate do kraja i ostvarite. Probali ste već na razne načine, ali niste zadovoljni rezultatima. Želite da ostvarite dugoročne ciljeve, da postavite sebi prava pitanja i da sagledate sebe u novom svetlu. Svesni ste vam nedostaje kvalitetna tehnika koja će efikasno da vas vodi kroz ostvarenje vaših potreba, i neko ko će da vam pruži podršku i pažnju dok prolazite kroz taj razvojni put. Vreme je da sebi dozvolite novi, drugačiji pristup koji će vam doneti olakšanje i predstavlajti zadovoljstvo dok se bavite sobom i svojim životom. Postoji kvalitetna tehnika kako treba zamisliti i postaviti cilj. Zove se “Hod do cilja”. Ovakav pristup je kao da idete kod iscelitelja koji vas leči energetski, psihoterapeuta koji vam pomaže da steknete svesne uvide u uzroke problema i sveštenika koji se moli za vaše zdravlje, dušu i sl..

Koristi i rezultati

Zašto su ciljevi tako važni? Zato što kada radite na ostvarenju nekog cilja, vi istovremeno radite i na razvoju svoje ličnosti, svojih talenata i sposobnosti.


Koristi i rezultati rada na ciljevima uz pomoć tehnike “Hod do cija” su brojni. Navešću neke od njih:

  • Ostvarenje ličnih ciljeva
  • Oslobađanje od stresa i uvođenje mira i harmonije u život
  • Potpuniji i svesniji život uz korišćenje svojih novootkrivenih potencijala
  • Otklanjanje blokada
  •  Vraćanje radosti, smirenosti, ispunjenosti u tok vašeg života
  • Podizanje nivoa svesti o metodama samoisceljenja
  • Nova saznanja

Za više informacija i zakazivanje radionica možete pisati na slagalicazivota@gmail.com.

Tehnika ”Hod do cilja”

Tehnika “Hod do cija”, koju praktikujem na svojim radionicama Slagalica života, je deo sistema Transformacije karmičih obrazaca - TKO. U nekoliko kratkih koraka uspešno se uočavaju uzroci problema i prevazilaze prepreke, blokade i šabloni.
Osnivač ovog sistema je Tomislav Budak. Sistem je nastao tokom sedamnaest godina - od 1990. do 2007. godine na osnovu njegovih istraživanja i teorijskih i praktičnih saznanja o procesima unutrašnje transformacije. Transformacija karmičkih obrazaca je originalni sistem za lični razvoj i rad na takozvanom duševnom, odnosno karmičkom čišćenju. Više o ovome možete pročitati na: www.tomislavbudak.com.

Detalji o radionici

Individualne radionice traju maksimalno dva sata. Održavaju se u privatnom stanu. Tokom radionice, vi kao klijent aktivno učestvujete u procesu rada, koristeći znanja o sebi koja posedujete.
Tokom rada fokus je na tome da ne prepuštate svoje probleme drugima, već da se hrabro sami nosite sa njima. Umesto da se ventilišete, kukate, poričete, vrtite u krug iste priče, ovim načinom rada kroz razumevanje uzroka problema i lekcija koje učite, budite uspavane i razvijate nove, samo vaše sposobnsoti I talente. Tako dobijate nove alate za uspešan život.
Za svaku, pa i ovu terapiju potrebna je dobra volja, talenat i hrabrost da razmišljate o sebi i o drugima. Duhovna terapija dostupna je svima, ali je praksa pokazala da se na njoj zadržavaju samo oni koji za to imaju strpljenja i hrabrosti.
Tokom ovog procesa terapeut vas istovremeno i prati i vodi u ulozi vodiča koji pruža podršku i edukaciju, ukazuje na izbore i mogućnosti, pri tom vas ne kritikuje, osuđuje, savetuje ili odlučuje umesto vas.
Voditelj radinice, terapeut, ima ulogu facilitatora, koji poseduje znanje, veštine, iskustvo i koji koristi kvalitene teknike tokom parnerskog rada sa klijentom.
Zajedno, oni učestvuju u stvaranju promene.
“Hod do cilja” radi se na jednoj ili nekoliko radionica, zavisno od kompleksnosti cilja.
Na radionicama se koriste različite tehnike koje pomažu u radu na otklanjanju blokada i postizanju cijeva, tj radu na ličnom razvoju.
Potrebno je da ponesete osmeh na licu i dobru volju, kao i rešenost da želite da radite na svojim ciljevima. Spremni ste da uložite trud i vreme kako biste stvorili unutrašnje uslove za ostvarenje cilja.
Za više informacija i zakazivanje radionica možete pisati info@katarinalukic.rs

Duhovna terapija

Kvalitetan duhovni terapeutski rad je kompleksan i sastoji se iz nekoliko delova. Tokom radionica primenjuje se terapeutski postupak na više nivoa istovremeno .
Duhovna terapija koristi dobro oblikovanu verbalnu komunikaciju koja vam pruža podršku za promene koje se dešavaju u vašoj svesti. Na taj način se motivišete i pokrećete da napravite konkretne promene u svakodnevnom životu. Da iskažete svoje ciljeve i planove. Reči nisu uvek dovoljne za kao sredstvo za uvođenje u duhovno iskustvo. Često mogu da izazovu zabunu i odvedu u pogrešnom pravcu. Zbog toga se u duhovnoj terapiji koriste i energetski tretmani, koji vas uvode u direktno duhovno iskustvo. Energetski tretmani olakšavaju i ubrzavaju stvaranje svesti o uzrocima i strukturi problema, čiste energetsko telo od negativne energije, koja se nagomilala kao posledica negativnog načina života. Oni vas uvode u suptilna, apstraktna, duhovna stanja svesti. Osim ova dva načina, po potrebi se koristi i meditacija, vođena vizualizacija ili molitva.
Ovakav pristup nije jednostavan. Čak i unutar sveta duhovnosti to je "put kojim se ređe ide". Naziva se direktnom stazom. Za ovu vrstu terapije je potrebna je snaga volje, strpljenje, posvećenost, talenat i hrabrost da razmišljate o sebi i o drugima. Sistem rada je dostupan svima, ali je praksa pokazala da se na ovome zadržavaju samo oni koji za to imaju hrabrosti.
Za više informacija i zakazivanje radionica možete pisati na slagalicazivota@gmail.com.