Put od želje do cilja
Zа Kаtаrinu sаm sаznаlа preko svoje doktorke homeopаte, kаdа sаm joj se požаlilа dа sаm posle više godinа odlаzаkа kod psihologа osetilа zаsićenje i shvаtilа dа ne nаpredujem. Odlаženje kod Kаtаrine je jednа od nаjboljih stvаri koje sаm urаdilа zа sebe, po znаčаju istа kаo kаd sаm postаlа mаjkа i položilа prаvosudni ispit, jer sаm se bukvlаno ponovo rodilа, nаučilа (i dаlje učim) štа sve mogu. Neopisivo sam poboljšаlа kvаlitet svog životа i zdrаvljа, psihičkog i fizičkog. Postаjem svesnа sebe i životа, sve sam boljа mаjkа svojim sinovimа, a i njimа čistim put zа budućnost. Sve u svemu, živim život nа nаčin o kom nisаm ni sаnjаlа. (Tijana)

 

Uvod

Imate stalno jedan isti problem, jedan isti šablon, vrtite se u krug, ne znate kako da izadjete iz toga. Sami sebe sabotirate. Volite da maštate, ali nikako da ostvarite makar jedan, konkretan cilj. Puno želja i ambicija privlači vašu pažnju, ali ne uspevate da ih izgurate do kraja i ostvarite. Probali ste već na razne načine, ali niste zadovoljni rezultatima. Želite da ostvarite dugoročne ciljeve, da postavite sebi prava pitanja i da sagledate sebe u novom svetlu. Svesni ste vam nedostaje kvalitetna tehnika koja će efikasno da vas vodi kroz ostvarenje vaših potreba, i neko ko će da vam pruži podršku i pažnju dok prolazite kroz taj razvojni put. Vreme je da sebi dozvolite novi, drugačiji pristup koji će vam doneti olakšanje i predstavlajti zadovoljstvo dok se bavite sobom i svojim životom. Postoji kvalitetna tehnika kako treba zamisliti i postaviti cilj. Zove se “Hod do cilja”. Ovakav pristup je kao da idete kod iscelitelja koji vas leči energetski, psihoterapeuta koji vam pomaže da steknete svesne uvide u uzroke problema i sveštenika koji se moli za vaše zdravlje, dušu i sl..

Koristi i rezultati

Zašto su ciljevi tako važni? Zato što kada radite na ostvarenju nekog cilja, vi istovremeno radite i na razvoju svoje ličnosti, svojih talenata i sposobnosti.
Koristi i rezultati rada na ciljevima uz pomoć tehnike “Hod do cija” su brojni. Navešću neke od njih:
· Ostvarenje ličnih ciljeva
· Oslobađanje od stresa i uvođenje mira i harmonije u život
· Potpuniji i svesniji život uz korišćenje svojih novootkrivenih potencijala
· Otklanjanje blokada
· Vraćanje radosti, smirenosti, ispunjenosti u tok vašeg života
· Podizanje nivoa svesti o metodama samoisceljenja
· Nova saznanja
Za više informacija i zakazivanje radionica možete pisati na info@katarinalukic.rs​.

Tehnika ”Hod do cilja”

Tehnika “Hod do cija”, koju praktikujem na svojim radionicama Slagalica života, je deo sistema Transformacije karmičih obrazaca - TKO. U nekoliko kratkih koraka uspešno se uočavaju uzroci problema i prevazilaze prepreke, blokade i šabloni. 
Osnivač ovog sistema je Tomislav Budak. Sistem je nastao tokom sedamnaest godina - od 1990. do 2007. godine na osnovu njegovih istraživanja i teorijskih i praktičnih saznanja o procesima unutrašnje transformacije. Transformacija karmičkih obrazaca je originalni sistem za lični razvoj i rad na takozvanom duševnom, odnosno karmičkom čišćenju. Više o ovome možete pročitati www.tomislavbudak.com. 

Slagalica života

 

Radionica „Slagalica života” nudi vam mogućnost da isprobate napredne tehnike rada na sebi za unapređenje kvaliteta života. Aktivnim učešćem na radionicama, otkrićete jedan novi svet, nevidljiv golim okom. Prepoznaćete razne tuđe uticaje na vas i na vaš život, kojih ranije niste bili svesni. Otkrićete ono što utiče na ostvarenje vaših ciljeva, na vaše zdravlje, uspeh rast i razvoj. Sticanjem novih uvida tokom radionice, menja se vaša percepcija, šire vidici, povećava razumevanje drugih ljudi i sveta oko vas, razvija se svest o kompleksnosti svega što vas okružuje i što doživljavate.Kad sagledate širu sliku, u stanju ste da te tuđe uticaje otpustite s ljubavlju i uz blagoslove i da počnete da živite sebe, iz dubine svoje duše. Katarina Lukić

 

Detalji o radionici

Individualne radionice traju maksimalno dva sata. Održavaju se u privatnom stanu. Tokom radionice, vi kao klijent aktivno učestvujete u procesu rada, koristeći znanja o sebi koja posedujete.
Tokom rada fokus je na tome da ne prepuštate svoje probleme drugima, već da se hrabro sami nosite sa njima. Umesto da se ventilišete, kukate, poričete, vrtite u krug iste priče, ovim načinom rada kroz razumevanje uzroka problema i lekcija koje učite, budite uspavane i razvijate nove, samo vaše sposobnsoti I talente. Tako dobijate nove alate za uspešan život.
Za svaku, pa i ovu terapiju potrebna je dobra volja, talenat i hrabrost da razmišljate o sebi i o drugima. Duhovna terapija dostupna je svima, ali je praksa pokazala da se na njoj zadržavaju samo oni koji za to imaju strpljenja i hrabrosti.
Tokom ovog procesa terapeut vas istovremeno i prati i vodi u ulozi vodiča koji pruža podršku i edukaciju, ukazuje na izbore i mogućnosti, pri tom vas ne kritikuje, osuđuje, savetuje ili odlučuje umesto vas.
Voditelj radinice, terapeut, ima ulogu facilitatora, koji poseduje znanje, veštine, iskustvo i koji koristi kvalitene teknike tokom parnerskog rada sa klijentom.
Zajedno, oni učestvuju u stvaranju promene.
“Hod do cilja” radi se na jednoj ili nekoliko radionica, zavisno od kompleksnosti cilja.
Na radionicama se koriste različite tehnike koje pomažu u radu na otklanjanju blokada i postizanju cijeva, tj radu na ličnom razvoju.
Potrebno je da ponesete osmeh na licu i dobru volju, kao i rešenost da želite da radite na svojim ciljevima. Spremni ste da uložite trud i vreme kako biste stvorili unutrašnje uslove za ostvarenje cilja.
Za više informacija i zakazivanje radionica možete pisati na info@katarinalukic.rs​.

Duhovna terapija

Kvalitetan duhovni terapeutski rad je kompleksan i sastoji se iz nekoliko delova. Tokom radionica primenjuje se terapeutski postupak na više nivoa istovremeno .
Duhovna terapija koristi dobro oblikovanu verbalnu komunikaciju koja vam pruža podršku za promene koje se dešavaju u vašoj svesti. Na taj način se motivišete i pokrećete da napravite konkretne promene u svakodnevnom životu. Da iskažete svoje ciljeve i planove. Reči nisu uvek dovoljne za kao sredstvo za uvođenje u duhovno iskustvo. Često mogu da izazovu zabunu i odvedu u pogrešnom pravcu. Zbog toga se u duhovnoj terapiji koriste i energetski tretmani, koji vas uvode u direktno duhovno iskustvo. Energetski tretmani olakšavaju i ubrzavaju stvaranje svesti o uzrocima i strukturi problema, čiste energetsko telo od negativne energije, koja se nagomilala kao posledica negativnog načina života. Oni vas uvode u suptilna, apstraktna, duhovna stanja svesti. Osim ova dva načina, po potrebi se koristi i meditacija, vođena vizualizacija ili molitva.
Ovakav pristup nije jednostavan. Čak i unutar sveta duhovnosti to je "put kojim se ređe ide". Naziva se direktnom stazom. Za ovu vrstu terapije je potrebna je snaga volje, strpljenje, posvećenost, talenat i hrabrost da razmišljate o sebi i o drugima. Sistem rada je dostupan svima, ali je praksa pokazala da se na ovome zadržavaju samo oni koji za to imaju hrabrosti.
Za više informacija i zakazivanje radionica možete pisati na info@katarinalukic.rs​.

Ukratko o meni

Radom na ciljevima kombinacijom raznih tehinka, bavim se više 10 godina. Imam preko 10 000 sati praktičnog rada i edukacije, sa više od 500 klijenata.
U nemogućnosti da nađem posao kao inžinjer geologije, što sam po struci, radeći poslove za koje nisam imala adekvatno obrazovanje, bila sam u situaciji da se stalno dodatno edukujem i stičem nova i drugačija znanja. Tako da sada na svojim radionicam radim kao Terapeut, po metodi Karmičkih obrazaca, kao kouč, zahvaljujući mnogobrojnim drugim obukama, znanjima i veštinama koje sam stekla, energetske tretmane zahvaljujući Reikiju i Rekonekciji, koje sam takođe završila i kao konstultant zahvaljujući 20-to godišnjem radu i iskustvu u marketingu i biznisu.

Moje usluge

Bavim se ličnom i porodičnom duhovnom terapijom i koučingom, kao i poslovnim konsaltingom. Posedujem znanja i veštine koje su neophodne za: otkrivanje uzroka problema, otklanjanja posledica i postizanja boljih rezultata i uspeha u ostvarenju ciljeva.